Головна Новини Політика президент Зеленський просить партнерів дати Росії сигнал
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський просить партнерів дати Росії сигнал

Глава держави зазначив, що ключове зараз – це гарантії того, що підтримка України буде достатньою і наступного року також

20 листопада 2023, 07:05 comments4864
Поділіться публікацією:

Після всіх дискусій та міркувань щодо подальшої підтримки України світ має дати однозначний сигнал Росії про те, що жодної втоми немає і допомога Україні продовжиться. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час свого традиційного звернення до українців зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський просить партнерів дати Росії сигнал

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Президент зазначив, що Україна активно готується до нових важливих подій на міжнародній арені, до нових комунікацій з партнерами.

За словами Зеленського, ключове завдання зараз для Києва – отримати всі гарантії того, що підтримка України у 2024 році точно не ослабне.

Глава української держави висловив подяку країнам-партнерам України, де дивляться на підтримку України в одному напрямку з українським народом і підтримують її продовження та посилення.

Володимир Зеленський зупинився на підтримці Нідерландів, які передбачили наступного року понад 2 мільярди євро підтримки України, переважно у сфері безпеки.

"Це своєчасний сигнал. Важливо відчувати, що захист свободи спирається на надійну та щиру підтримку", – прокоментував президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова Білого дому Джо Байден знову фактично зрівняв терористів із ХАМАС та російський режим у статті Washington Post під назвою "США не відступлять перед викликом Путіна та ХАМАС". Тим часом підтримка України у протидії російській агресії залишається серед американців на рівні 40%, а кількість тих, хто виступає за збільшення допомоги Україні на 8% менша за тих, хто вважає, що її потрібно скоротити (23% проти 31%). В американському парламенті вже "збоять" законопроекти щодо цієї самої підтримки. Про що говорять заяви та дії американських політиків останнім часом? У сторону збільшення чи зменшення хитнеться підтримка України з боку США? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини