Головна Новини Політика президент Зеленський пропонував Стерненку посаду в правоохоронних органах - адвокат
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пропонував Стерненку посаду в правоохоронних органах - адвокат

Зустріч відбувалася в червні 2019 року

23 лютого 2021, 16:39 comments1001
Поділіться публікацією:

Правозахисник колишнього лідера місцевого "Правого сектора" Сергія Стерненка, якого засудили до 7 років ув'язнення за викрадення людини, Масі Найєм заявив, що глава держави Володимир Зеленський пропонував Стерненку посаду в правоохоронному органі. Про це повідомляє "Українська правда".

Зеленський пропонував Стерненку посаду в правоохоронних органах - адвокат

Зеленський пропонував Стерненку посаду в правоохоронних органах - фото 24 Канал

"Юлія Мендель заявила, що Зеленський не втручається у слідство і не пропонував Стерненку посад. Це неправда. Я особисто був на зустрічі, на якій Президент пропонував йому посаду. Зі мною також було щонайменше десять осіб", — зазначив Наєм.

В "Українській правді" повідомили, що в коментарі виданню, адвокат Стерненка підкреслив, що йому "пропонували посаду в одному з правоохоронних органів". Найєм додав, що ця зустріч відбувалася в червні 2019 року, і серед присутніх був екс-очільник Офісу Зеленського Андрій Богдан.

Нагадаємо, що сьогодні, 23 лютого, громадськість розбурхала новина про вирок громадському активісту Сергію Стерненку. 7 років і 7 місяців — саме такий термін виніс чоловікові Приморський суд Одеси. У суспільстві говорять, що Стерненко повинен був отримати виправдувальний вирок, до того ж виносити його ніби як збирався інший суддя. Що ж відомо про суддю Віктора Попревича, який "здивував" суспільство, можна прочитати в нашому матеріалі.

Також відомо, що активісти (праві і т.зв. "соросята") проводять акції, вимагаючи скасування вироку; депутати збираються "попросити" Генпрокурора у відставку — нібито за політичне переслідування активіста. Чому вирок винесли саме зараз? Як може далі розвиватися "кейс Стерненко"? Щоб остаточно не заплутатися в тому, що відбувається, "Коментарі" звернулися за поясненням до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

23 лютого 2021, 17:16

Зе пиарится так в последнее время ) чувствует шо рейтинг падает https://kosatka.media/uk/category/vozobnovlyaemaya-energia/news/zelenskiy-rasschityvaet-stroit-dlya-pereselencev-zhile-s-solnechnymi-panelyami-v-sotrudnichestve-s-naftogazom


Новини