Головна Новини Політика президент Зеленський прокоментував пропозицію віддати Росії території
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував пропозицію віддати Росії території

Глава держави запитує ініціаторів таких пропозицій, чи готові вони віддати своїх дітей терористам

13 грудня 2023, 09:00
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", під час прес-конференції у Білому домі президент України Володимир Зеленський підтвердив, що час від часу він чує голоси, які пропонують Україні відмовитись від окупованих Росією територій та людей. Це є неприпустимо, бо питання стоїть не лише у землі, а й у людях, які сьогодні продовжують перебувати в окупації.

Зеленський прокоментував пропозицію віддати Росії території

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Питання не тільки в наших словах чи в думках. Питання у тому, на що ми готові, на що ні? Як може Україна просто віддати свої території? Тобто, це абсолютне божевілля. Якщо чесно, ми дуже часто згадуємо бога. Це точно не по-християнськи. Там живуть наші люди. Там живуть наші сім'ї. Там діти", — заявив глава української держави, додавши, що всі вони є частиною українського суспільства.

За словами Зеленського, той, хто пропонує компроміс, – віддати Росії захоплені території, не розуміє, що йдеться не стільки про території, скільки про живих людей, з яких російські терористи сьогодні знущаються, вони їх гвалтують, їх вбивають.

"Питання у живих людях, у їхніх долях, у їхніх історіях. Питання в цих сім'ях, їх дітях. Віддати дітей? Нехай ті голоси, — я не знаю, хто про це говорить, — у мене до них одне питання: чи готові вони віддати своїх дітей в руки терористів? Думаю, що ні", – констатував президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Джо Байден відповів, чи є у США мета, щоб Україна перемогла РФ у війні.

Також видання "Коментарі" разом із експертами аналізувало – які очікування від візиту Володимира Зеленського до США: чому він відбувся саме зараз.

Раніше "Коментарі" писали – ЗМІ дізналися, яке рішення щодо допомоги Україні ухвалить Конгрес.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

morrison

13 грудня 2023, 09:28

ишь, как о детях заботится, куда там Остапу Ибрагимовичу! а про детскую смертность от онко в Украине поговорить не хочешь, лживая мразь?!


Новини