Головна Новини Політика президент Зеленський прокоментував перемогу на виборах у Нідерландах партії проросійських поглядів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував перемогу на виборах у Нідерландах партії проросійських поглядів

Президент Зеленський не чекає на виклики після виборів у Нідерландах і перемоги на них ультраправої партії

25 листопада 2023, 09:40
Поділіться публікацією:

Результати виборів у Нідерландах, на яких перемогла ультраправа Партія свободи, не створять викликів для України найближчим часом. Як передає портал "Коментарі", у цьому переконаний президент України Володимир Зеленський. Свою думку лідер українців озвучив на спільній прес-конференції з латвійським колегою Едгарсом Рінкевичсом.

Зеленський прокоментував перемогу на виборах у Нідерландах партії проросійських поглядів

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Що стосується Нідерландів, прошу вас не бути в шоці. Ми, мені здається, у хороших відносинах. І сьогодні статус наших відносин також триває і він підтримується прем'єр-міністром (Ред. – Марком Рютте). Я впевнений у Рютте і я думаю, що найближчим часом викликів не буде", — наголосив глава української держави.

Зазначимо, у Нідерландах відбулися парламентські вибори. За їхніми підсумками найбільшу кількість місць у парламенті здобула ультраправа "Партія свободи". 

Політична сила виступає проти міграції та хоче припинити надавати Україні військову допомогу. Більше того, таблоїд "Bild" вже опублікував матеріал про те, що перемога на парламентських виборах у Нідерландах антиєвропейською ультраправою "Партії свободи" (PVV) на чолі з Гертом Вілдерсом може зірвати "альянс винищувачів", в якому постачання 42-х нідерландських F- 16 Україні відіграють ключову роль.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чи слабшає європейська підтримка України – як реагувати на те, що відбувається.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять тривожні процеси всередині США: що потрібно робити Україні для продовження підтримки. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини