Головна Новини Політика президент Зеленський прокоментував критику навколо Єрмака: пояснив чому той йому важливий
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував критику навколо Єрмака: пояснив чому той йому важливий

Володимир Зеленський розповів, що Андрій Єрмак важливий член його команди, який робить президента сильнішим.

4 липня 2024, 13:15 comments1582
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак виконує його доручення. За словами Зеленського, росіяни хочуть знищити президента та мати іншу людину при керівництві країни.

Зеленський прокоментував критику навколо Єрмака: пояснив чому той йому важливий

Володимир Зеленський та Андрій Єрмак. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський в інтерв’ю Bloomberg відреагував на критику щодо Андрія Єрмака. За словами Зеленського, Єрмака критикують, щоб дістатись до президента.

"Єрмак потужний менеджер, один із дуже потужних менеджерів у моїй команді. Я його поважаю за результат. Він робить те, що говорю йому я. І він виконує ці завдання. Так завжди, коли ви хочете послабити ту чи іншу людину — ви будете бити по команді. А коли ви доб'єте команду цієї людини — ви почнете бити по цьому президенту", — сказав Зеленський.

Володимир Зеленський наголосив, що ним незадоволені не лише росіяни, однак саме у Кремлі хочуть позбутись від президента.

"На жаль, не тільки росіяни хочуть слабкого президента України. Слабкий президент України — це можливість відірвати від України половину територій, це можливість Україну зупинити по дорозі на вступ до ЄС. Це можливість закрити мені рота, можливість мати іншу людину на чолі України, яка не буде мати вплив на ті чи інші суспільства", — додав президент.

Зазначимо, що нещодавно вийшла стаття The Time про керівника ОП Андрія Єрмака. У ній журналісти вказували, що Єрмак нібито узурпує владу, а Зеленський потрапляє у все більшу залежність від нього.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський відреагував на план Трампа щодо закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що в Кабміні можуть відбутись значні зміни і кілька міністрів буде звільнено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

небайдужий

4 липня 2024, 19:07

начальник відділу кадрів це не державний діяч і маячити на міжнародних зустрічах, форумах і т.д. не входить в обов'язки кадровика. Інколи не зрозуміло хто керує державою, більше чути завкадрами. Цкаво а прибиральниця охвісй теж маєдержавні доручення як і кадровик? Пацан щось переплутав. Цирк шапіто.

Игорь

4 липня 2024, 15:40

РФ уже приготовило медали "Герой России" для нашей власти. если люди дальще будут такими "пассивными" - то Украина пропадет, и все жертвы были напрасными.

Перехожий

4 липня 2024, 15:29

Слабенька відмазка, щось забагато доручень виконує незрозуміло хто і незрозуміло чому. Службові обов'язки Дєрьмака ніде не прописані.

Сергій

4 липня 2024, 15:06

Вова, ти нам, українцям, набрид, підар, більше ніж оркам.

7

4 липня 2024, 14:22

не Єрмак очолює корупцію, а виконує доручення

Ігор

4 липня 2024, 12:38

Сила корумпованої ляльки залежить від його потужного лялькаря. Три потужних героя Росії: Зе Єрмак Гетманцев. Нація терпіл не бачить в цьому кошерному випадку нічого поганого, їх політика не цікавить, в них менталітет старшого брата.


Новини