Головна Новини Політика президент Зеленський про переговори з Путіним: складно розмовляти, коли ти бачиш, що вони тут наробили
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський про переговори з Путіним: складно розмовляти, коли ти бачиш, що вони тут наробили

Завітавши до Бучі, Зеленський прокоментував затягування Росією з переговорами на рівні глав держав

4 квітня 2022, 17:58 comments1162
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський відвідав сьогодні звільнену від російських окупантів Бучу, де прокоментував можливість зустрічі із президентом РФ Володимиром Путіним. Президент висловив думку, що чим більше російські переговорники затягують його зустріч із Путіним, тим більше вони шкодять самі собі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Володимир Зеленський заявив під час підходу до ЗМІ, повідомляє сайт Офісу президента.

Зеленський про переговори з Путіним: складно розмовляти, коли ти бачиш, що вони тут наробили

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Зеленський нагадав, що була зустріч російської та української делегацій, була зустріч на рівні міністрів закордонних справ. При цьому президент вважає, що чим довше РФ затягуватиме процес зустрічі, тим гірше для Росії та взагалі для війни.

Президент України зазначив, з кожним днем все складніше та складніше знаходити нормальні слова з росіянами, бо щодня ЗСУ деоккупують дедалі більше територій, на яких видно звірства та злочини російських окупантів проти мирних громадян. Тому, заявив глава української держави, росіянам треба думати швидше про зустріч, якщо вони мають чим думати і про що говорити.

Володимир Зеленський також нагадав про своє запрошення для екс-канцлера ФРН Ангели Меркель та екс-президента Франції Ніколя Саркозі відвідати звільнену Бучу, щоб на власні очі переконатися, до чого призвели їхнє "загравання з РФ". Як відомо, у 2008 році лідери Німеччини та Франції були одними з тих, хто був категорично проти приєднання України до НАТО.

Читайте на порталі "Коментарі" — Верховна Рада криміналізувала продаж гумдопомоги: кому тепер загрожує термін за спробу отримати "легкі гроші".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини