Головна Новини Політика президент Зеленський про пандемію: За рік людство отримало колосальний спільний досвід
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський про пандемію: За рік людство отримало колосальний спільний досвід

Президент закликав дотримуватися карантинних обмежень

11 березня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:
Президент України Володимир Зеленський заявив, що за рік пандемії коронавірусу Covid-19 людство отримало колосальний спільний досвід і стало сильніше. Про це президент написав у своєму Twitter.

У своєму твітті президент України також згадав генерального директора ВООЗ доктора Тедроса Аданома Гебреісуса, який упевнений, що вакцинація і дотримання правил карантину допоможуть повернутися до звичного життя.

Зеленський про пандемію: За рік людство отримало колосальний спільний досвід

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Рік тому @WHO (Всесвітня організація охорони здоров'я) оголосила пандемію коронавірусу. За цей час людство отримало колосальний спільний досвід і стало сильніше. @DrTedros, впевнений, вакцинація і дотримання правил карантину допоможуть всім нам повернутися до звичного життя", — написав Зеленський.

Нагадаємо, що рівно рік тому, 11 березня 2020 року, Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила про початок пандемії інфекції Covid-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2.

Також нагадаємо, що раніше глава МОЗ Максим Степанов заявив, що до кінця літа 2021 року в Україні може з'явитися платна вакцинація від Covid-19 в приватних клініках. За словами міністра, на сьогодні МОЗ "зацікавлений, щоб приватна вакцинація почалася якнайшвидше". Також він не підтвердив інформацію прем'єр-міністра Дениса Шмигаля про те, що щеплення від коронавірусу може коштувати до 1200 грн.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Степанов зазначав, що нові штами коронавірусу Covid-19, "британський" і "південноафриканський", є більш заразними і небезпечними для людського організму. Він зазначив, що крім органів дихання новий вид коронавірусу почав вражати нирки, печінку і центральну нервову систему людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Правдоруб

11 березня 2021, 12:00

Даже посылать это ... надоело.


Новини