Головна Новини Політика президент Зеленський припустив, що РФ назве «базами НАТО» в Україні Софійський собор чи Лавру
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський припустив, що РФ назве «базами НАТО» в Україні Софійський собор чи Лавру

Президент зазначив, що Росія може вдастися до бомбардування мирних жителів у житлових кварталах, а й навіть церков

2 березня 2022, 11:17
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що обстріл мирних міст і сіл України ворожою військовою технікою не може пояснюватися жодною людською причиною. Як передає видання "Коментарі", про це президент заявив у черговому своєму відеозверненні до українців, розміщеному в Telegram-каналі Офісу президента.

Зеленський припустив, що РФ назве «базами НАТО» в Україні Софійський собор чи Лавру

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначає, що Росія не припиняє обстрілу території України. На українські міста скидаються бомби, житлові будинки прямують ракети. Під ударами Маріуполь, Харків, Київ, Житомир та інші міста та селища України.

Глава української держави зазначив, що російське вторгнення не можна пояснити жодною людською чи Божою причиною.      

Президент Зеленський зазначив, після того, як російські снаряди полетіли у бік Бабиного Яру, не можна виключати, що Росія назве "військовими об'єктами" в Україні такі християнські святині, як Софійський собор, Лавра, Андріївська церква. Не виключено, що саме ці собори Кремлем можуть розглядатися як військові бази НАТО, які здалися Путіну в Україні.  

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден заявив, що головний прорахунок президента РФ Путіна із вторгненням в Україну полягає в тому, що український народ дав гідну відсіч російським окупаційним військам. У результаті так звана спецоперація РФ в Україні затягнулася. Другий прорахунок Володимира Путіна в тому, що він не сподівався, що вторгненням в Україну так об'єднає Заходу і він кине всі сили, щоб допомогти Україні та запровадити проти Москви болючі санкції.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/5755
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини