Головна Новини Політика президент Зеленський принизив Путіна: що сказав український президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський принизив Путіна: що сказав український президент

ЗСУ знає про розташування ППО в РФ, наголосив Володимир Зеленський.

25 серпня 2024, 19:15
Поділіться публікацією:

 Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що Україна продовжує завдавати ударів по військових аеродромах та енергетичних об'єктах на території РФ. Під час зустрічі з індійськими ЗМІ Зеленський підкреслив, що Україна добре знає, де розташована російська протиповітряна оборона.

Зеленський принизив Путіна: що сказав український президент

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Іронізуючи, він зазначив, що найбільш потужна ППО у Росії знаходиться навколо дач російського президента Володимира Путіна, а не в звичайних містах, таких як ті, що розташовані у Курській області, де українські війська здійснюють швидкі операції.

"Так, як Путін окупує нас і не думає про свої території, а ми прекрасно розуміємо, що це так. Тому що протиповітряна оборона в Росії, ми знаємо, ми зараз наносимо удари по їхній енергетиці, по їхніх військових аеродромах. Ми знаємо, де в них є ППО, а де немає. Щоб ви знали, ППО є навколо дач Путіна, навколо Москви, у Санкт-Петербурзі, а ППО у звичайних містечках і містах, у Курській області, куди ми швидко зайшли, немає. Так, там є їхні військові, але такої потужної ППО, як навколо будинку Путіна, у них немає", — сказав президент.

 Зеленський також наголосив, що Путін втрачає контроль над своїми територіями і має відчути війну на власному досвіді.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський назвав країну, яка може вплинути на війну. Президент України Володимир Зеленський вважає, що Індія може створити значні проблеми для російської економіки. За словами Зеленського, уряд Індії розуміє, що купуючи російську нафту він допомагає Путіну у війні в Україні.

Після зустрічі з прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді, Володимир Зеленський дав інтерв’ю індійським ЗМІ. Президент розповів, що індійський уряд має значний вплив на Росію. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини