Головна Новини Політика президент Зеленський прибув до Риму: чому це важливо для перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прибув до Риму: чому це важливо для перемоги

Глава держави зустрінеться з президентом Італії Серджо Маттареллою, премʼєр-міністром Джорджею Мелоні та Папою Римським Франциском

13 травня 2023, 12:50
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський прибув до Риму, де проведе низку зустрічей із керівниками держави. Як повідомляє портал "Коментарі", про це президент повідомив у себе в Telegram. Зокрема, у столиці Італії глава української держави зустрінеться з президентом Італії Серджо Маттареллою, прем'єр-міністром Джорджею Мелоні та Папою Римським Франциском.

Зеленський прибув до Риму: чому це важливо для перемоги

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Важливий візит для перемоги України", – написав Володимир Зеленський у себе в соцмережі.

Водночас, керівник Офісу президента Андрій Єрмак додав, що українська делегація разом із Зеленським прибула до Риму з метою зміцнення коаліції.

Як повідомляє британський телеканал Sky News, літак Зеленського приземлився в аеропорту Чіампіно біля Риму.

Італійське державне телебачення повідомило, що в небі над Римом було запроваджено безпольотну зону і стратегічно розміщено поліцію на високих будинках.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські захисники досягли деяких успіхів у локальних контратаках на північний захід від Бахмута. Про це йдеться у оновленому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – Валерій Залужний пояснив, чому на звільненні окупованих територій Україна не має зупинитись.

Раніше "Коментарі" писали – спецпредставник Китаю у справах Євразії Лі Хуей із 15 травня відвідає Україну, Польщу, Францію, ФРН та Росію для обговорення вирішення "української кризи" (як у КНР називають війну РФ проти України). Які очікування від цієї подорожі? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини