Зеленський прибув до Фінляндії: що відомо

Зеленський прибув до Фінляндії, там відбудеться його зустріч із главами урядів країн Північної Європи

Президент України Володимир Зеленський прибув із офіційним візитом до Фінляндії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє канцелярія президента Фінляндії.

Повідомляється, що під час візиту відбудуться офіційні переговори між Зеленським та президентом Фінляндії Саулі Нііністьо. Вони стосуватимуться боротьби України проти Росії та підтримки нашої держави з боку Фінляндії, а також двосторонніх відносин між країнами та глобальної геополітичної ситуації.

Після завершення переговорів президенти проведуть спільну прес-конференцію.

Володимир Зеленський також проведе зустріч із главами урядів країн Північної Європи. Подробиці цієї зустрічі, а також – хто саме буде присутня на цій зустрічі – не розголошуються.

Варто зазначити, востаннє президенти України та Фінляндії зустрічалися у січні 2023 року, коли Ніїністе відвідав столицю України.

Читайте також на порталі "Коментарі" - масштабний витік даних Пентагону: Володимир Зеленський зізнався, чи мав відверту розмову з Білим домом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – Зеленський висловився про переговори з Росією: чи з'явилося вікно можливостей.