Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, якою бачить перемогу України у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, якою бачить перемогу України у війні

Президент наголосив, що українці самі вирішуватимуть, що для них буде перемога у війні

28 червня 2023, 15:27 comments1429
Поділіться публікацією:

Україна має сама визначити, членом якого альянсу хоче стати. Також має бути національна згода з приводу того, якою має бути перемога у війні. Як передає портал "Коментарі", про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на його виступ у парламенті.

Зеленський пояснив, якою бачить перемогу України у війні

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офіса президента

Президент запропонував ідею доктрини для України, першим пунктом якої стане питання перемоги нашої країни у війні.

"Коли говоримо про перемогу України у цій війні, війну за свободу та незалежність, ми говоримо конкретно. Перемога України – це звільнення від російської окупації всієї нашої території. Жодної частини України ми не залишимо ворогові", — сказав він.

На думку Зеленського, перемога України у війні — це вигнання з української території російських військових формувань, найманців та бойовиків, повернення громадян, які були захоплені в полон або депортовані силою, відновлення суверенітету в межах міжнародно визнаних кордонів без будь-яких обмежень суверенних прав України.

Президент додав, що українці мають самі вирішувати, до яких альянсів приєднається наша країна. Він запропонував обговорити, якою має бути перемога у війні.

"Україна сама обиратиме альянси для себе і свого майбутнього. Очевидно в ЄС, очевидно, в НАТО. Ми повинні усвідомлювати, що шлях до головного до нашої перемоги — важкий. Зараз поки що ніхто не може сказати, коли ми пройдемо його до кінця. Але має бути національна згода щодо визначення нашої перемоги", — сказав Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — які гарантії безпеки важливо отримати Україні – чи є зрушення у цьому напрямі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини