Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив виведення ЗСУ з Лисичанська та назвав два напрямки, де йдемо вперед
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив виведення ЗСУ з Лисичанська та назвав два напрямки, де йдемо вперед

Президент запевнив - Україна нічого свого не віддає, ЗСУ обов'язково повернуться

4 липня 2022, 07:30
Поділіться публікацією:

Президент заявив, що Україна поступово просувається вперед у Харківській та Херсонській області, також ЗСУ мають успіхи на морі. Прикладом цього є успішне звільнення раніше окупованого острова Зміїний, що обов'язково повториться на Донбасі. Як передає портал "Коментарі", про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму вже традиційному відеозверненні.

Зеленський пояснив виведення ЗСУ з Лисичанська та назвав два напрямки, де йдемо вперед

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент зазначив, що головна причина виведення українських військ з Лисичанська Луганської області – це необхідність зберегти життя воїнів. Глава держави зазначив, що українське керівництво має чітке розуміння – стіни тимчасово окупованих і зруйнованих міст вдасться відбудувати, землі вдасться повернути назад під контроль України, а от людей треба берегти сьогодні і зараз.

За словами Зеленського, якщо командуванню видніше, і воно ухвалює рішення відвести українських воїнів із певних ділянок фронту, то це викликано тим, що ворог перевершує нас у кілька разів у ударах вогнем, у живій силі і так правильніше. Як тільки Україна отримає необхідну західну зброю, щойно буде опрацьовано тактику – ЗСУ знову повернуться.

Володимир Зеленський також прокоментував звіт глави Міноборони РФ Сергія Шойгу Путіну про те, що вся Луганська область окупована. Президент порадив окупантам згадати свої доповіді та обіцянки перед 24 лютого, навесні і зараз. Зеленський порадив агресору оцінити масштаб того, що йому вже довелося заплатити за ці окупації і скільки ще доведеться заплатити пізніше.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського дали Кремлю відповідь про переговори і назвали свої умови.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/6995
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини