Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, навіщо Україні потрібні переговори з Росією - "лише Путін може зупинити війну"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, навіщо Україні потрібні переговори з Росією - "лише Путін може зупинити війну"

Чому Україна має сісти за стіл переговорів - Зеленський дав відповідь

10 квітня 2022, 09:21
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Україна не має іншого вибору, окрім як сісти за стіл переговорів із російським головою Путіним, адже тільки він може зупинити війну. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Зеленський зробив в інтерв'ю німецькому виданню Bild.

Зеленський пояснив, навіщо Україні потрібні переговори з Росією - "лише Путін може зупинити війну"

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Сьогодні Україні не залишається нічого іншого, як сісти за стіл переговорів. У Росії ніхто інший не спроможний зупинити цю війну. Лише він один (президент РФ Путін — ред.) вирішує, коли ця війна закінчиться", — зазначив під час інтерв'ю Зеленський.

У той же час Зеленський повідомив, що після звірств російських окупантів у містах і селах України  "відчуває ненависть до Росії, до російських солдатів".

"Коли я бачу ці картини перед очима. Убитих дітей без ніг, без рук. Це жах", — заявив президент.

Як повідомляли раніше "Коментарі", удар по цистерні з азотною кислотою у Луганській області: вітер несе отруйну хмару на позиції окупантів. На Луганщині окупанти знову потрапили до цистерни з азотною кислотою. Місцевому населенню нічого не загрожує, оскільки зона ураження біля цистерни становить не більше 550 метрів.

Також "Коментарі" писали, що в ОП пояснили, чому найближчі два тижні визначать перебіг війни. Найближчі два тижні війни будуть вирішальними не лише тому, що відбуватимуться запеклі бої на сході України, але тому що ці битви визначать подальший перебіг бойових дій та наступну фазу війни.

Читайте на порталі "Коментарі": у МВС розповіли, куди може спрямуватися ворог у разі успішних боїв за Донбасі. Однак основні битви зосередяться на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини