Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, коли може закінчитись війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, коли може закінчитись війна в Україні

Війна Росії проти України завершиться тоді, коли цього захоче РФ

30 листопада 2022, 23:05 comments1240
Поділіться публікацією:

Військове вторгнення РФ в Україну закінчиться тоді, коли це забажає Росія. З причини  міжнародного тиску на  цю країну, це може статись вже в  найближчі місяці. Про це  наголосив у своїй заяві президент України Володимир Зеленський.

Зеленський пояснив, коли може закінчитись війна в Україні

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Закінчиться це тоді (мова про війну — ред.), коли ми переможемо або коли захоче Російська Федерація", — сказав глава держави.

Як наголосив Зеленський, такий розвиток подій можливий, що Росія захоче  цього в той момент, коли буде знати, яка вона слабка та опиниться в ізоляції.

"Будемо вірити, що це закінчиться в найближчі місяці", — підсумував український президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Україна знову просить озброєнняКраїни НАТО на саміті в Бухаресті обговорюють постачання Україні засобів для підтримки, страждаючої від російських ударів, енергосистеми, а також систем ППО. При цьому щодо ЗРК Patriot все залишається туманним. Тим часом Угорщина продовжує блокувати участь України в засіданнях НАТО, вимагаючи "вирішити питання про права угорської меншини в Закарпатті, яке назріло давно". Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов наголошує, що на угорців завжди є управа. По лінії Євросоюзу, наприклад, це припинення фінансування з фонду ЄС. І офіційний Будапешт стає зговірливішим.До того ж, продовжує він, беруть участь у спільних сесіях саме члени НАТО, а не кандидати в члени або партнери, хай навіть такі близькі як Україна, враховуючи військово-технічне партнерство, що міцніє, між нашою країною і державами, що входять до Північноатлантичного альянсу. Тому тут, зазначає Вадим Карасьов, країни НАТО просто не хочуть, скажімо так, змінювати правила. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Слава Украине

1 грудня 2022, 01:50

Баба с косой, Баба с косой, пусть что бы все что ты желаешь Зеленскому вернулось к тебе сторицей в три раза больше!!!

Баба с косой

1 грудня 2022, 01:08

Зеленский, чтоб ты сдох скорее


Новини