Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, чому зараз "затишшя" на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому зараз "затишшя" на фронті

Тимчасове "затишшя" на фронті є підготовкою українських військових до звільнення ще низки окупованих міст

18 вересня 2022, 22:41
Поділіться публікацією:








Українські військові зараз зайняті підготовкою до наступного етапу звільнення низки окупованих міст. Саме тому на фронті тимчасове "затишшя". Про підготовку до наступу ЗСУ розповів глава держави Володимир Зеленський під час свого вечірнього  звернення.

Зеленський пояснив, чому зараз "затишшя" на фронті

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Український президент сказав, що це не затишшя, а підготовка до наступного етапу.

"Можливо, зараз комусь з вас здається, що після низки перемог ми маємо певне затишшя, але це не затишшя. Це підготовка до наступного ряду, наступного ряду дуже важливих для нас усіх слів, які обов'язково повинні звучати, бо Україна має бути вільна", — сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський повідомив від кого хотів би отримати більше військової допомоги. Президент України Володимир Зеленський назвав кілька країн від яких він хотів би отримати більше допомоги. Серед цих країн виявилась Туреччина та Південна Корея. Про це український керманич повідомив в інтерв'ю інформаційній агенції Reuters. Інтерв’ю пройшло у п’ятницю в Офісі президента. Зеленський якраз приїхав зі звільненого Ізюма до столиці України. Саме в місті Ізюм відкрились чергові жорстокі вбивства російських окупантів. Через воєнні злочини вчиненні армією РФ Зеленський знову звернувся до Заходу та інших країн з закликом збільшити постачання зброї для України. Окрім того, президент конкретно назвав країни від яких хотів би отримати таку допомогу. Серед його переліку опинились Туреччина та Південна Корея. Також український президент вважає, що Німеччина має "психологічні бар’єри" в постачанні зброї для України через нацистський етап у своєму минулому. Але саме від Берліну необхідні поставки зброї для того, щоб захистити Україну від російського фашизму, сказав Зеленський.

   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини