Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, чому наступ РФ на Донбасі увійде до історії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому наступ РФ на Донбасі увійде до історії

Президент підкреслив, що російський наступ на Донбасі не має жодних перспектив

27 вересня 2022, 07:45 comments2420
Поділіться публікацією:

У настанні російських окупантів на Донбасі немає жодної логіки, крім однієї – максимально втратити військову техніку і вбити якнайбільше російських солдатів. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до українців.                                                                                                       

Зеленський пояснив, чому наступ РФ на Донбасі увійде до історії

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент наголосив, що для всіх вже очевидна безперспективність війни для Росії в Україні. І тим не менше, російське військове командування все одно хоче наполегливо продовжувати кидати своїх військових у "м'ясорубку", не шкодуючи людського життя.

"Постійні спроби російського наступу на Донеччині напевно увійдуть в історію воєн як одне з найцинічніших вбивств своїх солдатів. Коли бачимо це, ці наступи, ще раз переконуємося, що російська мобілізація — це відверта спроба дати командирам на місцях постійний потік гарматного м'яса. Іншого сенсу російська мобілізація просто не має", — сказав Володимир Зеленський.

Президент додав, що росіяни відчули, що програють і намагаються просто відтягнути цей момент, забезпечити хоч якусь активність на фронті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський з початку вступу на посаду підтримав рішення про те, щоб не втручатися у військові справи військового керівництва, оскільки він не має необхідного військового досвіду.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чим закінчаться псевдореферендуми Росії — про що говорять ядерні загрози путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

777

27 вересня 2022, 16:02

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo

Д

27 вересня 2022, 07:11

"у настанні" ??


Новини