Головна Новини Політика президент Зеленський повідомив, як можна було запобігти нападу Росії на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський повідомив, як можна було запобігти нападу Росії на Україну

Зеленський зробив заяву під час спілкування з іноземними ЗМІ

12 березня 2022, 22:52
Поділіться публікацією:

Повномасштабної війни на території України можна було б уникнути. Для цього країнам Заходу треба було запровадити превентивні санкції проти Росії. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський під час розмови з іноземними журналістами 12 березня.

Зеленський повідомив, як можна було запобігти нападу Росії на Україну

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

За словами Зеленського, рішення Заходу заморозити російські активи — правильний крок. Однак його треба було робити набагато раніше.

"Якби були введені превентивні санкції, ми вважаємо, що війни не було б. Я не бачу, в чому була проблема ввести ці санкції до війни. Я не розумію, як би це погано вплинуло? Напевно, вже ніколи цього й не зрозумію", – заявив Зеленський у ході спілкування з іноземними ЗМІ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українській розвідці стало відомо як мінімум про два варіанти ядерного шантажу російськими окупаційними військами. Головний розвідник країни зазначив, що на сьогоднішній день Україна має інформацію про те, що Кремлем розглядаються два сценарії ядерного шантажу. Якому з них буде віддано перевагу, поки сказати складно. Все залежить від ситуації та від тактики супротивника.

Також "Коментарі" писали, що російським окупантам дали команду стріляти в Харкові в цивільних людей: СБУ перехопила розмови військових.  За даними СБУ, російські окупанти стріляють у всіх без розбору. У СБУ повідомили, що збір фактів воєнних злочинів Росії триває.

Читайте на порталі "Коментарі": окупанти обдзвонюють депутатів, готують "референдум" щодо створення "ХНР". Російські окупаційні війська готуються провести черговий фейковий "референдум". Цього разу на Херсонщині, більшу частину якої вони контролюють.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини