Головна Новини Політика президент Зеленський повідомив, у чому Сирський має від нього повну свободу дій
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський повідомив, у чому Сирський має від нього повну свободу дій

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, який зараз перебуває на фронті, отримав повну свободу дій у питанні перестановки чи підбору кадрів, про це у відеозверненні повідомив президент Володимир Зеленський

2 березня 2024, 20:38
Поділіться публікацією:

Як розповів президент, Головнокомандувач, який зараз знаходиться на Донбасі, має повну свободу дій щодо кадрових змін в армії, штабах чи в інших структурах. При цьому президент додав, що всі українські командири мають знати фронт, а також відчувати реальні потреби.

Зеленський повідомив, у чому Сирський має від нього повну свободу дій

Зеленський і Сирський

"Мають реально бути із солдатами, сержантами. Бути такими, якими потрібно, щоб досягати українських цілей", — підкреслив Зеленський.

За його словами, Сирський повернеться із фронту на початку наступного тижня. В цей час він очікує від нього детальну доповідь, а також пропозиції щодо "подальших змін і наших дій".

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що на офіційній сторінці Олександра Сирського в Фейсбуці з’явилася інформація, що деякі бригади не можуть утримати оборону через недостатню кваліфікацію командирів та штабів. Ймовірно, після цього будуть зроблені певні кадрові висновки.

Разом з тим, повідомлення з критикою командирів фактично "розніс" волонтер Роман Донік. За його словами, одне з базових правил армійської штабної культури передбачає, що ніколи не можна критикувати, накладати стягнення, або наказувати своїх підлеглих в присутності їх підлеглих. Такі дії, підкреслив експерт, принижують офіцерів, а також нищить авторитет командира та підривають довіру до командної ланки. Тим більше не прийнято перекладати публічно відповідальність на своїх підлеглих в присутності їх підлеглих. Проте, додав Донік, цивільні піарники з Офісу президента не знають цих тонкощів.

Донік додав, що Офіс президента "ліпить" із Сирського селфі-персонажа і дискредитує його перед військовими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини