Головна Новини Політика президент Зеленський поставив питання до ООН щодо Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський поставив питання до ООН щодо Росії

Президент України критикує ООН, які допустили представника Росії до участі в сесії Генеральної Асамблеї.

19 вересня 2023, 11:33 comments5531
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський не розуміє, чому Росія досі бере участь на засіданнях членів Організації Об’єднаних Націй. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Sky News.

Зеленський поставив питання до ООН щодо Росії

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Зеленський прилетів до Нью-Йорка, де на 19 вересня запланована сесія Генеральної Асамблеї ООН. Перед цим український президент відвідав госпіталь з пораненими військовими з України.

Під час розмови Володимир Зеленський розкритикував ООН, яке дозволило міністру МЗС РФ Сергію Лаврову приїхати до США та взяти участь у Генасамблеї ООН. Президент запитує, чому Росії досі є місце в ООН.

"А якщо ООН все-таки — шкода, але все ж — є місце російським терористам, то питання не до мене. Я думаю, що це питання до всіх членів ООН", — сказав Зеленський.

Зеленський наголосив, що для України важливо, аби усі повідомлення від Києва були почуті серед союзників. Президента також запитали, чи залишить він залу, коли буде виступати очільник МЗС РФ Сергій Лавров. Зеленський відповів, що наразі не знає, відповіді на це питання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський розповів за яких обставин може розпочатись Третя світова війна. Зеленський закликав подумати, що станеться через десять років, якщо Україна не зможе відбити агресію Росії та зазнає поразки. Президент вважає, що тоді Росія можливо почне своє вторгнення до Польщі.

Також "Коментарі" писали про речника Ради нацбезпеки США Джона Кірбі, який озвучив позицію Сполучених Штатів щодо ракет великої дальності ATACMS для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини