Головна Новини Політика президент Зеленський посів перше місце в рейтингу найвпливовіших євреїв та потрапив на обкладинку журналу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський посів перше місце в рейтингу найвпливовіших євреїв та потрапив на обкладинку журналу

Президент України очолив рейтинг найвпливовіших євреїв у 2022 році.

26 вересня 2022, 13:01
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ізраїльське видання The Jerusalem Post обрало 50 найвпливовіших євреїв у 2022 році. Переміг у рейтингу президент України Володимир Зеленський. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Jerusalem Post.

Зеленський посів перше місце в рейтингу найвпливовіших євреїв та потрапив на обкладинку журналу

Зеленський на обкладинці журналу The Jerusalem Post. Фото з відкритих джерел

Ізраїльський журнал називає українського президента іконою серед політиків та наголошує, що таке звання мало хто може заслужити.

За твердженням The Jerusalem Post мало хто знав про Зеленського, який спочатку грав президента  роль в комедійному серіалі, а потім обійняв цю посаду в дійсності. Але все змінилось з повномасштабним вторгненням Російської Федерації в Україну.

Тоді, український лідер проявив мужність та силу духу. Особливо світова спільнота запам'ятала слова Зеленського, коли він сказав, що йому потрібна зброя, а не безпечний виїзд з країни. Через таку стійкість ізраїльське видання порівнює його з британським лідером часів другої світової війни Вінстолем Черчіллем.

Після Зеленського, на другому місці опинився прем’єр-міністр Ізраїлю Яір Лапід, який займається конфліктом між Ізраілем та мусульманськими країнами Близького Сходу. Третю позицію в рейтингу посіла прем'єр-міністр Франції Елізабет Борн.

Також в ТОП 10 найвпливовіших євреїв The Jerusalem Post потрапив держсекретар США Ентоні Блінкен, який займається питаннями війни в Україні, афганськими біженцями та проблемами санкцій проти Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про формулу миру, яку Зеленський озвучив на Генасамблеї ООН.

Також "Коментарі" писали про першу розмову Зеленського після 24 лютого з президентом Франції Емануелем Макроном. Президент України просив його зателефонувати Путіну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини