Головна Новини Політика президент Зеленський попросив розповісти росіянам про майже 40 тисяч вбитих окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський попросив розповісти росіянам про майже 40 тисяч вбитих окупантів

Зеленський наголосив, що Росія приховує свої втрати у війні проти України

26 липня 2022, 23:49
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський закликав усіх, хто має зв'язок в РФ, розповісти громадянам цієї країни про втрати окупантів за 4 місяців у війні проти України. Про це він розповів під час свого вечірнього звернення, 26 липня.

Зеленський попросив розповісти росіянам про майже 40 тисяч вбитих окупантів

Президент України Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Володимир Зеленський заявив, що за чотири місяці війни ліквідовано майже сорок тисяч окупантів. Також український президент зазначив, що росіянам не повідомляють нічого в численних інтерв’ю та виступах про втрати окупантів, навіть відцензурованої інформації. 

"Нічого не публікувалося й не говорилося. Але, ця кількість уже майже 40 тисяч – стільки людей російська армія втратила вбитими за час від 24 лютого. А ще десятки тисяч поранених, скалічених. І якщо російська держава не говорить цього офіційно, то це означає, що кожен і кожна, хто ще зберіг будь-які контакти в Росії чи інформаційний вплив на їхнє суспільство, має доносити цей простий факт до тих, до кого може", — заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про кадрові перестановки Зеленського в силовому блоціПрезидент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 25 липня повідомив про перестановки у силовому блоці. Так, на посаду командувача Сил Спеціальних Операцій (СЗГ) ЗСУ призначено Віктора Хоренка, який є бойовим генералом. Попередній глава, Григорій Галаган, переводиться на роботу до СБУ з метою оновлення спецслужби. А голова Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов очолить комітет із питань розвідки при президенті. Директор Департаменту внутрішньої політики Міжнародного центру перспективних досліджень (МЦПД), доктор політичних наук Ігор Петренко заявив, що такі зміни назріли вже давно.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини