Головна Новини Політика президент Зеленський попередив Захід про загрозу – апетити Кремля зростають
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський попередив Захід про загрозу – апетити Кремля зростають

Президент України просить Захід дати жорстку відсіч Путіну

2 квітня 2022, 09:45 comments1878
Поділіться публікацією:

Президент Росії Путін "хоче всього, що йому дасть Захід, його апетити зазвичай зростають". Таку думку в інтерв'ю американському телеканалу FoxNews висловив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський попередив Захід про загрозу – апетити Кремля зростають

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава української держави знову звернувся із західними союзниками України з вимогою рішучіше реагувати на злочини путінського режиму в Україні. На думку Володимира Зеленського, що більше російський диктатор бачить поблажок із боку Заходу, то більше в нього з'являється інтерес йти далі й досягати дедалі нових і нових цілей. Зеленський упевнений, що Україна – не кінцева мета Путіна. І якщо Україна програє у війні проти Росії, то наступною метою Путіна стане Європа. Путін може відмовитися від своїх планів лише якщо отримає колективну відповідь. Лише так його можна зупинити.

Також Володимир Зеленський висловив упевненість у тому, що українські військові ще здатні всіх здивувати та відповісти на повну силу та не допустять, щоб їх загнали в глухий кут.

Президент вкотре наголосив, що заради миру Україна не готова втрачати свої території і не може вважати це компромісом для припинення вогню та бойових дій.

Раніше український президент заявив, що Росія проводить перегрупування своїх військ, збираючись завдати масованого удару по сходу України, а також сконцентрувавши свої війська на харківському напрямку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова Полтавської ОДА розкрив деталі про нічні та ранкові обстріли Полтавщини. Російські винищувачі випустили ракети по об'єктах інфраструктури Полтави та Кременчука.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини