Головна Новини Політика президент Зеленський попередив українців про нові масові ракетні удари по Україні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський попередив українців про нові масові ракетні удари по Україні: подробиці

Росія може готувати нові масові удари по українській енергетичній інфраструктурі

6 листопада 2022, 23:05
Поділіться публікацією:

РФ можливо загрожує новими масовими ударами  по об’єктах української енергетичної  інфраструктури. Агресор   може використовувати  ракети з Ірану. Про це заявляє глава нашої держави Володимир Зеленський в черговому відеозверненні.

Зеленський попередив українців про нові масові ракетні удари по Україні: подробиці

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Ми розуміємо також, що держава-терорист концентрує сили та засоби для можливого повторення масованих ударів по нашій інфраструктурі, перш за все – енергетичній",- наголосив президент.

Як стверджує Володимир  Зеленський, з цієї причини РФ  накопичує  ракети, які постачає Іран.

Лідер країни підсумував, що наша країна готова  відповісти на кожен новий удар, що завдають  російські терористи.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський попередив країни, що допомагають Росії продовжувати війну в Україні. Будь -яка країна, що допомагає РФ продовжувати війну в Україні, має відповідати за наслідки війни. Володимир Зеленськйи заявив, що цілий світ буде знати, що Іран допомагає РФ продовжувати війну в Україні та дію світових загроз, що були спричинені діями країни-агресора.

Також "Коментаір" писали про те, як завадити посиленню Росії за рахунок ІрануПрезидент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні повідомив, що найближчими тижнями чекає хороші новини щодо систем ППО для України. Він також анонсував появу платформи зі збору коштів на створення флоту морських дронів. І звинуватив Іран у брехні щодо того, що той нібито постачав РФ свої безпілотники, але лише до війни та в малих кількостях. А радник глави Офісу президента Михайло Подоляк взагалі закликав завдати удару по підприємствам в Ірані, які виробляють безпілотники та інше озброєння.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини