Головна Новини Політика президент Зеленський попередив, коли по Україні "буде багато атак"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський попередив, коли по Україні "буде багато атак"

Володимир Зеленський в Іспанії заявив, що Україна потребує захисту

5 жовтня 2023, 14:40 comments1791
Поділіться публікацією:

"Багато атаки" по Україні очікується вже найближчої зими. Ворог буде використовувати ракети та іранські дрони. Саме тому наша країна потребує захисту. Відповідну заяву зробив президент Зеленський у своєму коментарі журналістам у  іспанській Гранаді.

Зеленський попередив,  коли по Україні "буде багато атак"

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Важливо, щоб Україна мала захист на зиму, тому що взимку ми матимемо багато атак з різних сторін, різних видів російських ракет, включаючи іранські дрони", — заявив він журналістам.

Також український президент зазначив, що головне завдання — зберегти єдність у Європі.

"І я говорю не тільки про країни ЄС, у всій Європі. Я думаю, що це найбільша проблема, тому що Росія атакуватиме за допомогою інформаційної дезінформації, за допомогою фейків", — заявив Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у РНБО пояснили, що відбувається у Словаччині – чому країна перестає бути другом України. У Словаччині "просто божевільний" вплив російської агентури.  Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

 На його думку, іншим політикам, які представляють демократичні вільні країни Європи, потрібно уважно стежити за тим, що відбувається в Словаччині. Адже вже є прецедент, що на території ЄС дедалі активніше з'являються російські наративи, російська мова, російська історія. Це дуже погана тенденція. При цьому Данілов висловив думку, що політики не визначають курс країни, а народ.

Також "Коментарі" з'ясовували, чи справді Україну підштовхують до переговорів із РФ – чому йдуть натяки щодо зниження допомоги. На тлі деякого зниження підтримки України (і військової, і фінансової) з боку США та Європи (з внутрішньополітичних та інших мотивів), голоснішими стають голоси про необхідність переговорів. З'явився в цьому також голос міністра оборони Італії Гвідо Крозетто. Він вважає, що є передумови, щоб навесні міг розпочатися "діалог" України з РФ. Міністр закордонних справ Австрії Александер Шалленберг взагалі закликав Україну і Росію до початку мирних переговорів ледь не тут і зараз. Росія готовності до конструктивних переговорів явно не демонструє. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини