Головна Новини Політика президент Зеленський пообіцяв українцям звільнити два окуповані міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пообіцяв українцям звільнити два окуповані міста

Маріуполь і Мелітополь будуть деокуповані, заявив президент Зеленський

24 вересня 2023, 20:05
Поділіться публікацією:

23 та 24 вересня 17 міст в Україні відзначають важливий день, серед них є вільні та окуповані, що потрібно звільнити від окупантів. Про це президент Зеленський написав у телеграмі.

Зеленський пообіцяв українцям звільнити два окуповані міста

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що Остер – одне з найдавніших міст України. Зокрема, йдеться про Краматорськ, Немирів, Берислав, Золотоношу, Миколаївку.

"Городня. Гайворон. Вашківці. Соснівка. Новомосковськ. Підгородне. Гнівань. Бобринець. Батурин, чия історія пам'ятає і українську велич, і трагедію знищення окупантами. І Маріуполь. Мелітополь", – написав Зеленський.
 
Зеленський наголосив, що кожне місто має значення.

Також він зазначив, що українці не нищать, не захоплюють, а звільняють, відновлюють. Не йдуть по чуже, а повертають своє.  

"Маріуполь житиме в Україні. Мелітополь звільнимо", – заявив президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те,  навіщо Зеленський заявив про деокупацію БахмутаПід час візиту Володимира Зеленського до Вашингтона, де він зустрівся з головою Білого дому Джо Байденом, з конгресменами, з військовим керівництвом Штатів, президент України заявив, що ЗСУ звільнять Бахмут (Донецька область) та ще два міста (не уточнивши які). При цьому підкреслив, що є дуже комплексний план. Тим часом у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) повідомляється, що танки українців прорвали головну лінію оборони Росії у Запорізькій області.

Керівник Центру громадської аналітики "Вежа" Валерій Клочок зазначає, що Зеленський мав непросту дискусію в Конгресі, під час зустрічей з представниками обох палат. Він нагадує, що капіталовкладення США у світову демократію найчастіше виявлялися провальними. Досить згадати сумні приклади В'єтнаму, Афганістану, Іраку.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини