Головна Новини Політика президент Зеленський показав результати "Великого будівництва" у Закарпатській області: що встигли зробити (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський показав результати "Великого будівництва" у Закарпатській області: що встигли зробити (ВІДЕО)

За цей час збудовано 46 медичних закладів, 13 шкіл та садочків, а також 562 км доріг

26 жовтня 2021, 18:10
Поділіться публікацією:

За два роки на Закарпатті в рамках програми очільника нашої держави Володимира Зеленського  "Велике будівництво" побудовано та зроблено капітальну реконструкцію 46 закладів медицини, 13 освітніх та дошкільних закладів. Ще побудовано 562 км доріг. В новому році президентська програма буде реалізовуватись  в області ніяк не в менших масштабах. Про це відзнятий відеосюжет, який розміщений на сторінці українського президента, який особисто ініціював "Велике будівництво".

Зеленський показав результати "Великого будівництва" у Закарпатській області: що встигли зробити (ВІДЕО)

Зеленський показав на відео результати «Великого будівництва» на Закарпатті (фото president.gov.ua)

 Переглядаючи ролик, який виставив Володимир Зеленський, можна спостерігати, як осучаснився закарпатський регіон.

За словами Президента, цей регіон сусідить з чотирма країнами Євроспільноти. Він  -  мультикультурний, адже тут говорять на різних мовах та сповідують різні релігії. В Закарпатській області розташована сама висока точка країни та географічний цент Європи.

Працьовиті та гостині люди, потенціал, який тут закладений, вигідне географічне положення слугує для того, щоб край став інфраструктурним центром не тільки нашої держави, але й і Європи.

Туристична складова та інфраструктурні умови для жителів області є важливими питаннями для мене,- підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Запорізькій області триває капітальний ремонт доріг до моря.Уже в липні цього року проїхати до курортного міста Бердянськ можна буде по капітально відремонтованій дорозі. У лютому почався ремонт траси Н-30 Василівка-Бердянськ, на об'єкті одночасно працюють сотні ремонтників і одиниць техніки. Роботи ведуться у рамках Національної програми "Велике будівництво", ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини