Головна Новини Політика президент Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією (ФОТО)

Матч 1/4 фіналу Євро-2020 відбудеться сьогодні о 22:00

3 липня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Державний глава Володимир Зеленський звернувся зі словами підтримки до представників збірної України з футболу. Він закликав футболістів думати тільки про перемогу і не забувати про те, що з ними на полі 40 мільйонів українців. Про це президент країни написав на сторінці в Facebook.

Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією (ФОТО)

Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією - фото: Facebook Володимир Зеленський

"Поговорили, посміялися, налаштувалися! Знаєте, про що думаю? Англійців часто називають "батьками футболу", у нас — один з наймолодших складів на цьому Євро. Так ось — сьогодні є хороший шанс показати, що батькам є чому повчитися у дітей. хлопці, ловіть свою гру, думайте тільки про перемогу, а ми зробимо все, щоб ви ні на хвилину не забували: з вами на полі — 40 мільйонів українців!", — написав Зеленський.

Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією (ФОТО) - фото 2

Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що сьогодні, 3 липня, о 22:00 за київським часом на Олімпійському стадіоні в Римі відбудеться протистояння між збірними Англії та України в рамках 1/4 фіналу чемпіонату Європи з футболу. Букмекери оцінили шанси "синьо-жовтих" перемогти в майбутньому матчі, закріпивши успіх після перемоги над Швецією

Раніше портал "Коментарі" писав, що півзахисник національної української збірної Руслан Малиновський прокоментував майбутню зустріч з британськими футболістами в 1/4 чемпіонату Європи з футболу. Гравець назвав перевагу своєї команди. Півзахисник вважає, що національній збірній буде легше тому, що фаворитом матчу є Англія.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що футболісти клубу "Зоря" забили у ворота турецької команди "Макуспор" 22 м'ячі в контрольному матчі. Крім того, в першому і другому таймах у "Зорі" були різні склади.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини