Головна Новини Політика президент Зеленський підписав закон, який передбачає матеріальну підтримку безробітних на карантині
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський підписав закон, який передбачає матеріальну підтримку безробітних на карантині

Завдяки закону буде урегульовано процедурні питання, пов’язані з набуттям і підтвердженням особою статусу безробітного

18 грудня 2020, 14:40
Поділіться публікацією:

Сьогодні Президентом України Володимиром Зеленським було підписано закон про соціальний захист безробітних на період карантину. Закон передбачає врегулювання низки питань, які пов’язані зокрема з одержанням фінансової допомоги тими, хто не має змоги працювати на період епідеміологічних заходів, вжитих країною. Таку інформацію надали у пресслужбі Президента.

Зеленський підписав закон, який передбачає матеріальну підтримку безробітних на карантині

Президент України підписав закон щодо допомоги з безробіття на карантині. Фото: segodnya.ua

Закон був ухвалений парламентом ще 2 грудня 2020 року. Він спрямований на посилення соціального захисту та підтримки громадян.

Відповідно до закону, "право на отримання допомоги з часткового безробіття застрахованим особам у разі втрати ними частини доходу через карантинні обмеження поширюється на громадян, які отримують пенсії".

Завдяки закону буде урегульовано процедурні питання, пов’язані з набуттям і підтвердженням особою статусу безробітного, а також одержанням допомоги з безробіття на період дії карантину.

Нагадаємо, що Верховна Рада призначила нового міністра у справах ветеранів. Ним стала Юлія Лапутіна. За її кандидатуру віддали свої голоси 248 народних депутатів. 

Юлія Лапутіна обіймала посаду заступника начальника Центру спеціальних операцій "А" Служби безпеки у 2010-2012 роках. У квітні 2014 року в складі першої об'єднаної групи СБУ вона висадилася на Краматорському аеродромі, захист якого забезпечувало спецпідрозділ "Альфа". Після цього вона командувала оперативною групою СБУ в зоні АТО.

Сайт "Коментарі" раніше розповідав, що прем’єр-міністр Денис Шмигаль відповів, чому в Україні росте ціна на газ та дав пораду українцям, як обирати постачальника газу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини