Головна Новини Політика президент Зеленський підписав закон про мобілізацію: коли розпочнуть діяти нові норми
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський підписав закон про мобілізацію: коли розпочнуть діяти нові норми

Як зазначається у картці відповідного законопроекту на сайті парламенту, закон було повернуто з підписом від президента сьогодні

16 квітня 2024, 16:12 comments2163
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроект про мобілізацію №10449. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє сайт Верховної Ради.

Зеленський підписав закон про мобілізацію: коли розпочнуть діяти нові норми

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Зазначимо, вранці, 16 квітня, законопроект про було направлено на підпис президенту. А вже після обіду Володимир Зеленський підписав його.

Відповідно до правил через місяць після підписання президентом закон набуде чинності.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під кінець минулого тижня Верховна Рада України зуміла, нарешті, ухвалити в цілому мобілізаційний законопроект №10449, в якому дещо посилили заходи щодо ухилянтів, але не дали ходу демобілізації. Він став черговим у низці подібних, спрямованих на ефективніший мобілізаційний процес. Раніше було прийнято (і підписано президентом) документ про електронний реєстр військовозобов'язаних, резервістів та призовників, закон про зниження мобілізаційного віку з 27 до 25 років, скасовано категорію "частково придатний". Як оцінюєте зміни мобілізаційних підходів? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

16 квітня 2024, 18:46

Донбас, очень надеюсь, что в условную канаду или аргентину свалить они не успеют и ответят за все, что натворили, а наворованное встанет им поперек горла. Знаете, за 30 лет у нас при власти были всякие. но таких мерзавцев, как зеленский с его дегенератами-однопартийцами не было еще никогда.

Донбас

16 квітня 2024, 16:06

Ссучий выблядок, мразь. Ему похеру до украинского народа, главное бабла побольше наворовать и свалить к своему хозяину Байдену. Так или иначе они все свалят, т.к. капитуляция неизбежна, ни дня не проходит, чтобы хоть клочок земли не здали, каждый день в новостях - вс рф продвинулись там-то и там, а выблядки зеленые тем временем все богаче и богаче становятся. Вся эта могилизация для народа безсмысленна, смысл только у зеленых выблядков побольше наворовать. Здадут страну, твари. Мочить их надо, мочить сволочей проклятых


Новини