Головна Новини Політика президент Зеленський відповів, скільки буде жити в колишньому будинку Ющенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів, скільки буде жити в колишньому будинку Ющенка

В Офісі президента заявили, що у 2020 році на утримання цієї держдачі витратити 3 мільйони 430 тисяч гривень

27 серпня 2020, 11:58 comments1473
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розповів про те, коли планує переїхати з державної резиденції в Конча-Заспі. Про це він розповів журналістові Telegram-каналу PavlovskyNEWS біля входу в будинок своїх батьків в Кривому Розі.

Зеленський відповів, скільки буде жити в колишньому будинку Ющенка

За словами Зеленського, з держдачі він неодмінно з'їде, як тільки придбає або візьме в оренду будинок. Відзначимо, що туди президент переселився, тому що продав свій будинок в Іванковичах під Києвом і підшукує новий. У Конча-Заспі ж він з сім'єю тимчасово проживає в будинку №29, де 10 років мешкав президент Віктор Ющенко. В Офісі президента заявили, що у 2020 році на утримання цієї держдачі витратити 3 мільйони 430 тисяч гривень.

Зеленський відповів, скільки буде жити в колишньому будинку Ющенка - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли, що президент України Володимир Зеленський заявив про те, що буде після закінчення його президентського терміну.

"Я завжди буду залишатися просто людиною. Для мене дуже важливо, щоб після того, як я перестану бути президентом, я міг спокійно ходити по вулицях не тільки Києва, а й України. Я вже не кажу, щоб люди пишалися мною — це найвищий результат", — говорить Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини