Головна Новини Політика президент Зеленський обіцяє "гучні" новини про ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський обіцяє "гучні" новини про ситуацію на фронті

Президент наголосив, що "українських дій" проти Росії буде більше

27 вересня 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський анонсував "гучні" новини про ситуацію на фронті, знищення штабів та логістику російських окупантів. Як передає портал "Коментарі", таку заяву президент зробив у ході свого відеозвернення до українців.

Зеленський обіцяє "гучні" новини про ситуацію на фронті

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Лідер українців розкрив деякі подробиці засідання Ставки верховного головнокомандувача.

"Обговорювали кілька головних питань. Перше – конкретна ситуація на фронті, наші наступальні дії, оборонні операції. Важливі доповіді щодо сходу, півдня. Також щодо знищення логістики та штабів окупантів. Є хороші деталі. Гучні деталі", — наголосив він.

Також учасники Ставки порушили питання забезпечення української армії снарядами. Зеленський зазначив, що над цим Україна працює щодня, у тому числі й у сфері постачання від партнерів та пошуку нових можливостей у світі.

"Ми чітко знаємо, як забезпечити постачання, і поступово збільшуємо обсяги нашого українського виробництва. Це один із топових пріоритетів", — сказав глава держави.

За словами президента, також на ставці заслухали "змістовну доповідь" розвідки щодо ситуації в російському ВПК. Відтак президент підкреслив, що зараз Україна "чітко бачить", які напрями тиску на Росію мають бути посилені, щоб терористичні можливості не зростали.

"Санкцій — недостатньо. Буде більше. Наших власних, українських дій проти держави-терориста теж буде більше. Поки триватиме агресія Росії, мають відчуватися й втрати Росії", — наголосив Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до якого повороту війни потрібно готуватися – на що робитимуть акцент Україна та РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини