Головна Новини Політика президент Зеленський не виключає, що через удари РФ зима стане викликом для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський не виключає, що через удари РФ зима стане викликом для України

Володимир Зеленський вкотре наголосив, що найближчі зимові місяці стануть викликом для України

25 вересня 2022, 22:30
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський не виключає, що російські загарбники взимку можуть завдавати удару по електромережі країни. Тож зима для українців може стати справжнім викликом. Таку заяву президент України зробив під час інтерв'ю CBS News.

 Зеленський не виключає, що через удари РФ зима стане викликом для України

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Глава держави вкотре наголосив, що український народ й далі буде боротися, адже ми не боїмося викликів.

"Ми будемо боротися, і ми не здамося. Дуже важливо, щоб вони не змушували інші країни, Сполучені Штати Америки та Європу страждати. Зараз ми страждаємо. Ми боремося і ми віддаємо свої життя за майбутнє демократії та відкритий світ", — заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський назвав країну, від якої Україна у війні проти РФ чекала на допомогу, але так нічого і не отримала. Президент України Володимир Зеленський заявив, що його вкрай неприємно здивувала позиція Ізраїлю щодо України. З початку повномасштабного вторгнення Росії Україна офіційно та неофіційно багато разів зверталася за допомогою, але так нічого й не отримала. Крім слів занепокоєння, жодної іншої підтримки Київ не отримав. При цьому Володимир Зеленський зазначив, що він розуміє, що Ізраїль – це та країна, яка сама час від часу живе у військових діях та змушена захищати свою територію від ворога. Ось тільки надійшла перевірена інформація про те, що Ізраїль експортує зброю до інших країн. Тобто, у той час, коли Україна критично потребувала і потребує хоча б якоїсь зброї, Ізраїль продовжує продавати зброю, але при цьому відмовляє Києву. За словами президента, дискусії про можливі постачання Україні зброї велися на найвищому рівні, але керівництво Ізраїлю так і не пішло на зустріч Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини