Головна Новини Політика президент Зеленський не сумнівається у перемозі Трампа на виборах: що заявив президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський не сумнівається у перемозі Трампа на виборах: що заявив президент

Президент натякнув, що від рішення Трампа залежатиме подальша допомога Україні

11 липня 2024, 16:35 comments1803
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", останнім часом дуже багато розмов про те, як саме Дональд Трамп бачить закінчення війни в Україні. Зокрема, наміри та плани Дональда Трампа завершити війну в Україні активно коментує президент України Володимир Зеленський, ніби натякаючи, що саме він стане переможцем президентських перегонів у США.

Зеленський не сумнівається у перемозі Трампа на виборах: що заявив президент

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

У гучному інтерв'ю "Bloomberg" Володимир Зеленський заявив, що Україна хотіла б уже зараз почути подробиці плану Трампа щодо завершення війни в Україні.

"Якщо Трамп знає, як закінчити цю війну, він має сказати нам про це сьогодні. Якщо є ризики для української незалежності, якщо ми втратимо державність – ми хочемо бути до цього готовими, ми хочемо це знати… Ми хочемо знати, матимемо ми у листопаді потужну підтримку США чи залишимося самі", – заявив Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путіну можна розслабитись: Трамп уже вибрав головного ворога для США.

Також видання "Коментарі" повідомляло – екс-глава Білого дому та можливий кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп готовий віддати частину території України російському диктатору Володимиру Путіну в обмін на те, що Кремль погодиться швидко завершити війну. Такий матеріал видало Politico. Вкотре довелося реагувати навіть президентові Зеленському, який закликав Трампа показати сьогодні його план закінчення війни. Що ви думаєте з цього приводу? Чи справді Трамп може поставити керівництво України перед фактом, відмовившись надавати підтримку для продовження війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" інформували – про що говорять заяви Зеленського: яким буде формат переговорів із РФ. Експерти докладно проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини