Головна Новини Політика президент Зеленський назвав "вирішальний" фактор для перемоги України у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав "вирішальний" фактор для перемоги України у війні

Володимир Зеленський зазначив, що підтримка з боку США та союзників є "вирішальною" для перемоги України.

22 грудня 2022, 08:00
Поділіться публікацією:

Українська армія продовжує давати відсіч російським загарбникам, обороняючи Україну вже понад 300 днів, що й продовжується повномасштабне російське вторгнення. Але для того, щоб перемогти на полі бою Україні потрібно ще більше зброї. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на виступ глави держави в Конгресі США.

Зеленський назвав "вирішальний" фактор для перемоги України у війні

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Тут лінія фронту, тиранія — в якій немає браку жорстокості по відношенню до життів вільних людей. І ваша підтримка має вирішальне значення не тільки для того, щоб вистояти в такій боротьбі, але й для того, щоб дістатися поворотного моменту, щоб перемогти на полі бою", — наголосив глава української держави.

Володимир Зеленський висловив подяку західним партнерам України за надану артилерію, але зазначив, що це зовсім недостатньо.

За словами українського лідера, сьогодні на полі бою українці воюють за те, щоб відстояти свій суверенітет та свободу, але без постійної підтримки США це робити дуже складно.

"Україна тримає свої позиції і ніколи не здасться", – резюмував Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Байдена назвали головну причину візиту Зеленського до США, натякнувши, що настає нова фаза війни і двом президентам потрібно звірити позиції, щоб бути готовими до нових викликів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – 21 грудня, відбулася раніше неанонсована зустріч президента США Джо Байдена та президента України Володимира Зеленського у Білому домі. Крім того, відбувся виступ Зеленського перед Конгресом США та заява американського керівництва про виділення Україні нового пакету оборонної допомоги, який включатиме ракетні системи Patriot. Про що говорить такий поворот подій, включаючи перший із початку російського вторгнення виїзд Зеленського із країни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини