Головна Новини Політика президент Зеленський назвав винних у воєнних злочинах в Україні - не один Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав винних у воєнних злочинах в Україні - не один Путін

Зеленський пояснив, хто несе відповідальність за скоєні злосини в Україні

10 квітня 2022, 10:30
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що російський президент Путін є одним із тих, хто несе відповідальність за воєнні злочини, скоєні військовими РФ в Україні. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Зеленський зробив в інтерв'ю виданню СBS News.

Зеленський назвав винних у воєнних злочинах в Україні - не один Путін

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Як повідомив Зеленський, Путін — один із тих військових злочинців, які мають понести відповідальність за вчинені трагедії в Україні. При цьому Зеленський ставить президента РФ на одному рівні з усіма головнокомандувачами і звичайними солдатами російської армії, які слідували злочинним розпорядженням.

"Я думаю, що всі, хто ухвалив рішення, видав указ, виконав наказ, усіх, хто має до цього відношення... Я вважаю, що вони всі винні", — заявив Зеленський під час інтерв'ю.

Як повідомляли раніше "Коментарі", удар по цистерні з азотною кислотою у Луганській області: вітер несе отруйну хмару на позиції окупантів. На Луганщині окупанти знову потрапили до цистерни з азотною кислотою. Голова військово-цивільної адміністрації запевнив, що місцевому населенню нічого не загрожує, оскільки зона ураження біля цистерни становить не більше 550 метрів.

Також "Коментарі" писали, що в ОП пояснили, чому найближчі два тижні визначать перебіг війни. Найближчі два тижні війни будуть вирішальними не лише тому, що відбуватимуться запеклі бої на сході України, але тому що ці битви визначать подальший перебіг бойових дій та наступну фазу війни.

Читайте на порталі "Коментарі": у МВС розповіли, куди може спрямуватися ворог у разі успішних боїв за Донбас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини