Головна Новини Політика президент Зеленський назвав вчинок Байдена, якому аплодуватиме Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав вчинок Байдена, якому аплодуватиме Путін

Президент знову закликав главу Білого дому особисто взяти участь у саміті миру у Швейцарії

28 травня 2024, 12:52
Поділіться публікацією:

Участь президента США Джо Байдена у Глобальному саміті миру є дуже важливою. Це дуже необхідно як для самого заходу, так і для багатьох інших лідерів, які дивляться на реакцію Вашингтона. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Бельгії Олександром Де Кроо зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський назвав вчинок Байдена, якому аплодуватиме Путін

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава української держави заявив, що зараз очікується відповідь щодо участі кількох представників африканського континенту у саміті миру. У той же час, позитивні сигнали вже є.

Президент наголосив на важливості візиту Джо Байдена. Володимир Зеленський пояснив, що Штати підтримують проведення конференції, проте "не знає на якому рівні", що є не найсильнішим рішенням.

"Я вважаю, що Байден потрібен саміту миру та іншим лідерам, які дивляться на реакцію США. Не присутність його... Цьому аплодуватиме Путін (Ред. – Володимир Путін), причому стоячи", — додав президент.

Він додав, що Україна також очікує на відповідь від Китаю та Бразилії.

"Ми відкриті для всіх, важлива думка кожного. Я сказав про великі держави, але повірте кожен голос дуже важливий", — додав президент України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський на тлі руйнувань після чергового російського удару по Харкову звернувся до світових лідерів. Зокрема, закликав президента США Джо Байдена та керівника Китаю Сі Цзіньпіна приєднатися до червневого Саміту миру у Швейцарії та допомогти зупинити російсько-українську війну. Що можуть зробити Вашингтон та Пекін вже цього року для цього? Чи зроблять? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини