Головна Новини Політика президент Зеленський назвав, скільки у Путіна союзників
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав, скільки у Путіна союзників

Володимир Зеленський вважає, що навіть терплячий Китай відвертається від Москви, а Путін перебуває у все більшій ізоляцій.

29 березня 2023, 12:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розповів про союзників російського диктатора Володимира Путіна. На думку українського лідера навіть Китай не бажає підтримувати Путіна у війні проти України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Associated Press.

Зеленський назвав, скільки у Путіна союзників

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський дав велике інтерв’ю для видання Associated Press. Під час розмови президент України розповів про Путіна та його ізольованість. Зеленський вказав, що російський диктатор втратив усе за рік війни проти України та перетворився на "інформаційно ізольовану людину". Далі президент вказав чи є у Володимира Путіна союзники.

"У нього немає союзників", — говорить президент України Володимир Зеленський.

Президент України вказує, що навіть Китай, який довго був лояльним до Кремля, вже втратив бажання підтримувати режим Путіна. Сі Цзіньпін нещодавно відвідав Путіна у Москві, проте не оголосив про підтримку Росії у військовій кампанії проти України.

Зеленський вважає, що хід Путіна розмістити ядерну зброю на території Білорусі мав на меті відвернути увагу від невдалого візиту китайського лідера до Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Сполучених Штатах говорять про умови мирних переговорів між Україною та Росією. Держсекретар США вважає, що такі умови мають влаштувати Україну.

Також "Коментарі" писали про 12 друзів Володимира Путіна. The Economist створив "Індекс друзів Путіна", тобто рейтинг країн, які є найбільшими союзники Російською Федерації. Окрім очевидних союзників Кремля, деякі країни зовсім незвично бачити у списку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

антибандерЛох

29 березня 2023, 11:51

тупой пидар Зе попутал, может у Путина и мало "союзников" в понимании значения этого термина для Зе, за то у Зе их вообще нет, есть только хозяева.


Новини