Головна Новини Політика президент Зеленський назвав Путіна діснеївською принцесою
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав Путіна діснеївською принцесою

Український лідер вважає, що російський диктатор використовує спроби мирних переговорів для посилення своїх позицій у війні.

14 травня 2023, 13:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розкритикував позицію російського диктатора Володимира Путіна. На думку українського лідера Путін прикривається мирними переговорами для підготовки до нових військових атак. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Фокус".

Зеленський назвав Путіна діснеївською принцесою

Володимир Зеленський та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час візиту до Італії президент України дав інтерв'ю місцевим ЗМІ, де розповів, що не бачить сенсу в переговорах з Володимиром Путіним. Зеленський згадав, що попри критику намагався говорити з президентом Росії ще до початку вторгнення.

"Я сказав, я буду, спробую. Мені це не давало ніяких плюсів. Я хотів закінчити війну — знайти домовленість. Він як діснеївська принцеса, ніяк не міг знайти формат зустрічі", — нагадав президент.

Володимир Зеленський розповів, що багато разів звертався до Кремля з запитом про розмову через ситуацію на Донбасі, де щодня влаштовували обстріли та провокації в яких гинули громадяни України. Однак відповіді з боку РФ не було.

"Тепер він бачить, що став слабшим і шукає механізми для заспокоєння всіх держав — щоб не вводили санкції, не допомагали Києву", — розповідає Зеленський теперішню позицію Путіна.

В кінці інтерв'ю Володимир Зеленський нагадав, що Україна в пошуках миру, однак він повинен бути справедливий та заснований на "формулі миру".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський відповів на звинувачення Москви щодо атаки дронів на Кремль.

Також "Коментарі" писали про президента України Володимира Зеленського, який назвав очікувану дату перемоги України у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини