Головна Новини Політика президент Зеленський назвав причину, чому Росії знову різко знадобились переговори з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав причину, чому Росії знову різко знадобились переговори з Україною

Президент України вважає, що Росія маніпулює переговорами, щоб зупинити визволення України

7 жовтня 2022, 16:47 comments1030
Поділіться публікацією:

Росія використовує тему переговорів про мир в Україні як маніпуляцію, щоб уповільнити деокупацію українських територій. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на його виступ під час засідання Європейської Ради.

Зеленський назвав причину, чому Росії знову різко знадобились переговори з Україною

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент наголосив, що цивілізований світ має зберігати політичну принциповість. Саме зараз це дуже важливо, вважає Володимир Зеленський, бо російські війська почали відступати. Українські воїни щодня звільняють села та міста. І для того, щоб зупинити контрнаступ ЗСУ, Кремль почав маніпулювати темою мирних переговорів.

Лідер українців додав, що не треба забувати історію та пам'ятати, що це Україна у перші дні повномасштабного вторгнення пропонувала переговори. Тепер Росія перекручує факти і після того, як російські війська посипалися на фронті, вони вже нібито за діалог і світ.

На думку Володимира Зеленського, Росія не зацікавлена у переговорах. Підсумком яких може бути світ. Якби це було не так, реакція на пропозицію України в перші дні вторгнення була б зовсім іншою. Зараз же Росії потрібен час для того, щоби перегрупувати свої війська, щоб кинути додаткові резерви.                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова Ради Федерації Росії Валентина Матвієнко запропонувала делегації України на майданчику 8-го саміту глав Парламентів G20 в Індонезії сісти за стіл переговорів. Матвієнко заявила, що парламенти двох країн мають уже домовитись про мир, не відкладаючи діалог на потім.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини