Головна Новини Політика президент Зеленський назвав питання життя та смерті для демократичного світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав питання життя та смерті для демократичного світу

Президент знову натякнув західним партнерам, що Україні важливо мати далекобійну зброю, щоб здолати Путіна

21 березня 2024, 09:42
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін має програти у війні проти України – і це питання життя та смерті для всього демократичного світу. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму відеозверненні заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський назвав питання життя та смерті для демократичного світу

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Глава української держави зазначив, коли Володимир Путін програє, демократичний світ "отримає гарну перспективу на покоління вперед".

"Ми повинні бути стійкими щодо різних викликів, ми повинні бути далекобійними, щоб здолати Путіна, а не перебувати в ситуації, коли сумніви щодо міцності Заходу допомагають цьому божевільному", — наголосив Володимир Зеленський.

Президент також повідомив, що провів зустріч із радником президента Сполучених Штатів з питань національної безпеки Джейком Салліваном.

Переговори з Салліваном президент назвав "змістовною, цілком конкретною розмовою".

За словами Зеленського, говорив він із Салліваном про оборонну взаємодію, про спільні політичні результати, яких мають досягти.

"Я вдячний Америці за підтримку нашої держави та людей, і це життєво важливо, щоб американське лідерство залишалося міцним у захисті міжнародного правопорядку", — наголосив український президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Джейк Салліван висловив упевненість, що Конгрес США схвалить додаткову допомогу для України. Причому, як стверджує Салліван, затвердить Конгрес саме той законопроект, на якому наполягає Білий дім.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Зеленський назвав ключову помилку деяких партнерів: Україні доводиться страждати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

хунта гарсия

28 березня 2024, 20:20

вот такой вот он демонкратический мир слуги народа


Новини