Головна Новини Політика президент Зеленський назвав «найжорсткіший напрямок», а також позиції, де ЗСУ вдалося просунутися
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав «найжорсткіший напрямок», а також позиції, де ЗСУ вдалося просунутися

ЗСУ посилюють захист на Луганщині та поступово звільняють Херсонщину

22 червня 2022, 07:38
Поділіться публікацією:

Українські захисники посилюють захист Луганської області та поступово наближаються до великих боїв за Херсонську область. Як передає портал "Коментарі", про це президент України Володимир Зеленський наголосив у своєму традиційному відеозверненні до українців.

Зеленський назвав «найжорсткіший напрямок», а також позиції, де ЗСУ вдалося просунутися

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Загалом ситуацію на фронті Зеленський назвав такою, яка суттєво не змінилася. З одного боку, українська армія має невеликий тактичний успіх у Луганській області, але загалом ситуація дуже важка. Російські загарбники продовжують масово наступати – роблять це також у Донецькій та Харківській областях.                                                                                                                                                                                                  

Президент упевнений, що жорстокі та цинічні російські артилерійські обстріли нічого не дадуть окупантам, але російська армія глуха до якоїсь раціональності, просто руйнує, просто вбиває, показує таким чином своєму командуванню, що не стоїть на місці.

На півдні ЗСУ захищають нашу Миколаївщину, наше Запоріжжя, поступово звільняють Херсонщину.                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кабмін запускає грантові програми "єРобота" : яке підводне каміння – експерти розповіли, хто може отримати допомогу. Глава Кабміну Денис Шмигаль повідомив, що українці, які хочуть запустити новий бізнес, зможуть отримати безповоротні гранти (до 250 тисяч гривень) у рамках нової урядової програми "ЄРобота". Крім того, є можливість отримати гранти на створення нових садів та теплиць.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини