Головна Новини Політика президент Зеленський назвав країни, в які Путін може вторгнутися після України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав країни, в які Путін може вторгнутися після України

До переліку входять європейські країни

3 березня 2022, 19:50 comments1085
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Європа вже втратила той важливий час, коли війну можна було зупинити. Зеленський повідомив, що якщо зараз не зупинити війну на території України, то Путін зробить наступні кроки вже у Європі. Зеленський зробив таку заяву під час прес-конференції з іноземними ЗМІ 3 березня в Офісі президента. Про це повідомляє ТСН.

Зеленський назвав країни, в які Путін може вторгнутися після України

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Як повідомив Зеленський, наступною метою президента РФ можуть стати Латвія, Литва, Молдова, Естонія, Польща, Грузія, і так до Берлінської стіни. 

"І потім, коли виключать Україну, це та сама енергетична зброя, щоб тиснути на Україну знову. Вести потужну ескалаційну риторику, яка наразі відбувається: скласти зброю, армія повинна стати на коліна, підняти руки, визнати все. Це початок, що буде далі. Якщо Україна не зупинить все це, якщо світ не об'єднається навколо рішучості України — я хочу подякувати країнам, які передають зброю, дійсно, ми вдячні", -  заявив Зеленський під час спілкування зі світовими ЗМІ.

Зеленський висловив впевненість, що Європа вже втратила важливий момент, коли війни й тисячі смертей можна було запобігти.

"Я вважаю це запізно, бо ми втратили цей термін, коли ми це просили, говорили. Цей термін коштує тисячі життів українців, отака вона ціна, і це абсолютна правда. Після України, якщо нас не станеться, буде Латвія. Запам'ятайте нашу зустріч: Латвія, Литва, Естонія, Молдова. Далі буде Грузія, далі буде Польща, і так вони будуть йти до Берлінської стіни", — повідомив президент України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Британія звинувачує Росію в розміщенні в Україні надзвичайно руйнівних "вакуумних бомб".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

3 березня 2022, 21:15

Світ не зупинив РФ 30 років тому, коли почалася перша чеченська війна. Світ не зупинив РФ 20 років тому, коли почалася друга чеченська війна. Світ не зупинив РФ, коли почалася перша російсько-українська війна 8 років тому. Світ занепокоєно споглядає на другу російсько-українську війну, а РФ 8-й день продовжує методично руйнувати міста і села українських людей під надуманими гаслами денацифікації та демилітаризації . Це фашизм, людиноненависницьку природу якого світ пережив понад 80 років тому. Але світ не реагує на прояви фашистської ідеології з боку РФ і особисто Путіна. Світ має об'єднатися проти фашистської терористичної загрози ХХІ століття для усього світу.


Новини