Головна Новини Політика президент Зеленський назвав кількість бійців, які щодня гинуть на фронті за Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав кількість бійців, які щодня гинуть на фронті за Україну

Щодня на фронті гинуть 60-100 українських військових, а ще 500 – зазнають поранень

1 червня 2022, 08:00 comments3539
Поділіться публікацією:

В Україні продовжується гаряча фаза війни. Практично щодня у боях за Україну гинуть 60-100 українських захисників, а ще 500 – зазнають поранень. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю Newsmax заявив президент Володимир Зеленський.

Зеленський назвав кількість бійців, які щодня гинуть на фронті за Україну

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава української держави зазначив, що Україні щодня доводиться платити дуже високу ціну за те, що ворогові не вдається наступати та захоплювати нові та нові території. За те, що Україна тримає оборону і не здається, доводиться платити високу ціну і втрачати кращих захисників країни.

Як і раніше вже казав президент України, найскладніша ситуація на Донбасі, де тривають запеклі бої.

Володимир Зеленський також заявив, що багато розмов про надання Україні американських РСЗВ не відповідають дійсності. Зокрема, на порожньому місці розпочинаються розмови про те, що нібито Україна хоче використати тяжке озброєння для атаки РФ на її території. Насправді це все маніпуляції і Україна хоче використовувати це озброєння виключно з оборонною метою, для атаки окупантів на своїй території, для звільнення своїх територій.

Президент наголосив, що Україні немає справи до російської території. Сьогодні війна йде на території України та ЗСУ разом із українським народом роблять усе можливе, щоб звільнити свою землю від загарбників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ наступають у Херсонській області: в ISW пояснили, чому Росії доводиться відступати.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії заговорили про підписання мирної угоди з Україною та про припинення "громадянської війни".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Макс

1 червня 2022, 13:55

Смерть русским оккупантам! Проклятие рашистам до 7 поколения !

Путин В.В.

1 червня 2022, 08:26

Дурилка картонная, мочить вас будем долго, с удовольствием, и до последнего бандерлога! А тебя, утырка, оставим на сладкое! Аминь!


Новини