Головна Новини Політика президент Зеленський назвав, хто може зупинити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав, хто може зупинити війну в Україні

Володимир Зеленський порівняв російське вторгнення в Україну з Другою світовою війною, а режим Путіна з фашистським на чолі з Гітлером.

8 травня 2024, 09:43 comments1237
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський вважає, що російську військову агресію на чолі з режимом Путіна може зупинити об’єднаний вільний світ подібно тому, як це сталось у 1945 році під час перемоги над нацистською Німеччиною.

Зеленський назвав, хто може зупинити війну в Україні

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський опублікував у соціальних мережах звернення з нагоди Дня пам'яті та перемоги у якому вказав, що "світ проспав відродження нацизму – о 5-й ранку 24 лютого 2022 року", тоді, коли Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну. За словами президента такі події викликають дежавю у тих, хто пам’ятає Другу світову війну.

"Битва за Київ, бомбардування Харкова, Одеси, Дніпра, масові могили, депортація дітей, фільтраційні табори, колонії для полонених. Сторінки з підручників про Другу світову Росія повернула в заголовки світових ЗМІ, доводячи з кожним новим злочином: нацизм відродився", — говорить Зеленський.

За словами президента України зупинити російську агресію можна лише об’єднавшись проти неї. Зеленський закликав не дати "злу" поширитись на всю Європу та світ.

"Зупинити це, як і в 1945-му, здатен тільки об’єднаний вільний світ. Об’єднаний в антипутінську коаліцію. Не словами, а діями здатний зупинити нацистів Москви, не дати новому злу поширитись на весь Європейський континент, а згодом і на весь світ", — наголошує Зеленський та додає, що потрібно довести відданість словам "Ніколи знову!".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відомо, хто зі світових лідерів приїде 9 травня до Москви дивитись на парад Путіна.

Також "Коментарі" писали про те, що в Берліні тимчасово заборонили використовувати прапор України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини