Головна Новини Політика президент Зеленський назвав головну причину, чому увага світу до України зменшилась
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав головну причину, чому увага світу до України зменшилась

Президент заявив, що війна на Близькому Сході зменшує увагу до України, але ми це подолаємо

4 листопада 2023, 16:25
Поділіться публікацією:

Війна на Близькому Сході зменшує фокус уваги на Україні, що є однією із цілей РФ. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час спілкування зі ЗМІ разом із президентом Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн зробив президент Володимир Зеленський.

Зеленський назвав головну причину, чому увага світу до України зменшилась

Володимир Зеленський та Урсула фон дер Ляйєн. Фото з відкритих джерел

"Щодо Близького Сходу. Відповім вам: звичайно, це зрозуміло, війна на Близькому Сході, цей конфлікт забирає фокус. Я вважаю, що це одна із цілей Російської Федерації була. Зараз, розуміючи, що фокус із України, скажімо так, фокус на Україну буде зменшено... І це факт. І ми бачимо це за наслідками", – прокоментував президент України.

При цьому Володимир Зеленський не вважає, що ситуація сьогодні для України є загрозливою і в силах самих українців все змінити. Адже, за словами президента, українці вже були в тій ситуації, коли, начебто, весь світ відвернувся. Але вони зуміли продемонструвати усьому світу єдність та об'єднати довкола себе весь цивілізований світ. Тому Україна подолає новий для себе виклик.

Також президент висловився про гучну статтю головкому ЗСУ Валерія Залужного в The Economist. За словами глави держави, зараз можна зустріти багато думок щодо ситуації на фронті, проте вона не є патовою. Україна не повинна опускати руки, вона має продовжувати боротися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр заявила, що через дуже складну ситуацію в Конгресі щодо надання фінансування Україні, Адміністрація Байдена надсилатиме нам менші пакети військової допомоги, щоб розтягнути підтримку. Про що говорить те, що відбувається? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 листопада 2023, 16:30

Цікаво спостерігати за поведінкою божевільного і поведінкою населення країни яка гине. Здається, 100 років тому було так само. Нездатність веде тільки до одного результату.


Новини