Головна Новини Політика президент Зеленський назвав головну перевагу України у війні з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав головну перевагу України у війні з Росією

Президент вважає, що російська армія не очікувала побачити в Україні такий рівень спротиву

5 липня 2022, 15:35
Поділіться публікацією:

Повномасштабна війна Росії проти України унеможливила. Сьогодні українське суспільство як ніколи єдине. Єдність всього українського народу – це найголовніша перевага та найголовніша сила українців у боротьбі з Російською Федерацією. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив президент України Володимир Зеленський під час 26-го щорічного урядового круглого столу The Economist.

Зеленський назвав головну перевагу України у війні з Росією

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава української держави висловив думку, що Путін явно не очікував, що його армія в Україні зіткнеться з таким народним опором. Незважаючи на те, що Україна, як держава за площею в кілька десятків разів менша, ніж Росія, за рівнем людського патріотизму вона виявилася в рази більшою.                                                                                                                                 

 "Це війна. Позитиву в ній мало, але є один плюс. Ця війна об'єднала нашу державу всередині: суспільство, владу, бігти не будемо. Я думаю, що це найголовніше, чого не очікувала Російська Федерація, що буде такий опір держави, яка у десятки разів менша, ніж РФ. Але люди виявилися набагато більшими. Думаю, що це наша найголовніша сила", — заявив президент. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — останній успіх Росії: що означає заява радника глави Офісу президента — коли ЗСУ зможуть переламати ситуацію на фронті.                                      

Також видання "Коментарі" повідомляло – війни в Україні, як і величезної інфляції, могло й не бути: що означає раптова заява екс-президента США Дональда Трампа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини