Головна Новини Політика президент Зеленський назвав головне завдання для України на зиму
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав головне завдання для України на зиму

Володимир Зеленський заявив, що завдання держави полягає у тому, щоб не дати ворогові взимку перехопити ініціативу

9 грудня 2023, 09:10
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки головнокомандувача, зазначивши, що основне завдання держави – не дати російським загарбникам узимку перехопити ініціативу. Як передає портал "Коментарі", про це глава держави сам повідомив у традиційному вечірньому відеозверненні до українців.

Зеленський назвав головне завдання для України на зиму

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Я дякую всім солдатам і командирам за стійкість, відвагу. Завдання нашої держави — і зараз, взимку, хоч би як це було складно, — виявляти силу і не давати ворогові перехопити ініціативу, не давати їм зміцнитися" — заявив Володимир Зеленський.

Він додав, що під час Ставки розглядалася оперативна ситуація на Куп'янському, Лиманському, Донецьких напрямках, а також Півдні.

"Хочу сьогодні особливо відзначити воїнів, які виявили себе найбільше — і зараз, у боях і взимку, і цієї осені", — наголосив глава держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вкотре називається приблизний час перелому у російсько-українській війні. Президент України Володимир Зеленський припускає, що таким може стати березень 2024 року, коли в РФ відбудуться псевдовибори глави держави – фактично чергові вибори Путіна. Після цього той остаточно втратить легітимність в очах цивілізованого світу, що вже дали зрозуміти в ПАРЄ. Раніше вирішальним місяцем війни в Україні називався цей грудень. Відповідний прогноз робив президент Франції Еммануель Макрон. Глава ГУР Міноборони України Кирило Буданов після низки райдужних прогнозів заявив, що активні бої можуть закінчитися лише 2025 року. А видання The Economist, яке останнім часом багато пише про російсько-українську війну, передбачає, що вона може затягтися ще на п'ять років. Про що говорить такий різнобій у прогнозах? Які причини скажуть, що ми почали бачити наближення закінчення війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Донбас

9 грудня 2023, 11:34

Это зеленое ссучье отродье все шутит, то палками на фронт никого не гонит, то задания на зиму, постоянно болтает на публику и дякует и дякует. И ни один зеленый выблядок за время войны не стал беднее, не потерял родных и близких, не потерял жилье. Ни один зеленый выблядок незаинтересован в победе, они заинтересованы только набить себе карманы. С такими выблядками у власти мы никогда не победим, одно ворье. Где яйца по 17 грн. за штуку, главный зеленый выблядок, шут гороховый ответь.


Новини