Головна Новини Політика президент Зеленський назвав головне досягнення РФ у 2023 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав головне досягнення РФ у 2023 році

Президент України вважає, що у 2023 році армія РФ була без "перемог", але Москва "здружилася" з країнами світу

13 грудня 2023, 18:10 comments5267
Поділіться публікацією:

Протягом 2023 року російська армія не мала жодної "перемоги", але Москві вдалося налагодити активну співпрацю з країнами по всьому світу. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву президент України Володимир Зеленський зробив на прес-конференції з прем'єром Норвегії Йонасом Гаром Стере.

Зеленський назвав головне досягнення РФ у 2023 році

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Цього року у Росії не було жодної перемоги. Вони нічого не змогли зробити, вони не змогли окупувати жодного села, я вже не говорю про міста. Нічого вони не змогли зробити, але почали працювати з країнами", — заявив глава української. держави.

Президент уточнив, що йдеться як про європейські країни, так і держави на багатьох інших континентах.

За словами Зеленського, ця співпраця ґрунтується на тиску з боку Росії, і, якщо якісь країни жодним чином не дозволять Україні вступити до ЄС, це означатиме, що "Путін наклав вето на це рішення".

Читайте також на порталі "Коментарі" — перебуваючи з візитом до США Володимир Зеленський попередив американських законодавців про можливість партизанської війни в Україні, якщо Вашингтон не схвалить новий пакет допомоги. Про це пише видання Bloomberg, з посиланням на власні джерела.

Також видання "Коментарі" повідомляло Володимир Зеленський під час візиту до США поспілкувався з членами Сенату та Палати представників. Також відбулася його зустріч із головою Білого дому Джо Байденом. Але основною темою всіх переговорів було переконання американських парламентаріїв якнайшвидше (цього тижня) проголосувати додаткове фінансування для України – багатомільярдний пакет на наступний рік. Чи є шанс, що республіканці все ж таки підтримають найважливіший для нас законопроект? Які висновки можна зробити з візиту Зеленського до Штатів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини