Головна Новини Політика президент Зеленський назвав дуже сильною зустріч із Макроном: про що йшлося на переговорах
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав дуже сильною зустріч із Макроном: про що йшлося на переговорах

Зеленський розповів подробиці про зустріч із Макроном

5 жовтня 2023, 17:00 comments1431
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський сьогодні зустрівся із президентом Франції Еммануелем Макроном. Як передає портал "Коментарі", про це глава української держави сам повідомив у себе в Telegram.

Зеленський назвав дуже сильною зустріч із Макроном: про що йшлося на переговорах

Володимир Зеленський та Ентоні Блінкен. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський назвав зустріч зі своїм французьким колегою сильним.

За словами президента України, під час переговорів головний акцент було зроблено на зміцненні протиповітряної оборони України, а також безпеці Одеської області та Чорного моря.

Зеленський уточнив, що це є критично важливим для стабільності усієї нашої Європи та світу.

"Ми разом працюємо над цією метою. Усі наші попередні домовленості щодо зміцнення оборони України втілюються в життя. Буде ще більше добрих новин для наших воїнів. Дякую президенту Макрону та французькому народу за тверду та постійну підтримку України", — зазначив Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі розброду та хитання в Конгресі, в тому числі через політичні ігрища навколо (не)підтримки України, президент США Джо Байден анонсував велику промову саме про важливість надання допомоги нашій країні. Прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр наголосив, що в Адміністрації Байдена переконані – припинення підтримки України в її боротьбі проти російського агресора було б великою помилкою для США. Тим часом, що серед американців, що серед європейців спостерігається явне послаблення такого роду підтримки нашої країни. Чи розуміє Захід, що це, як буквально криком кричать представники Офісу президента України, не лише наша війна, і що, якщо не відобразити російську агресію на українській території, наслідки будуть набагато гіршими – для глобальної безпеки та стабільності, економіки та міжнародного права? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини